SİTESOL1
TOLGAGÖKÇELİ

GÜLNAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA DENK, CHP’YE KATILDI

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.10.2026 - 13:20, Güncelleme: 30.10.2026 - 13:20 160 kez okundu.
 

GÜLNAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA DENK, CHP’YE KATILDI

Bağımsız Gülnar Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Denk, düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. Mersin İl Başkanlığı’nda gerçekleşen rozet takma töreninde, Mustafa Denk’e parti rozetini CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür taktı.

Mersin İl Başkanlığı binasında yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen törende konuşan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, partinin büyüme ve güçlenme sürecine dikkat çekerek Mustafa Denk’e ‘hoş geldin’ dedi. Ömür, Mersin’e ve Gülnar’a hizmet etme yolunda güç birliğinin önemine vurgu yaparak, CHP’nin yereldeki halkçı belediyecilik anlayışını daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti.   CHP rozetini takarak partiye katılan Mustafa Denk ise Gülnar ve Mersin halkının çıkarlarını savunmak, kente daha etkin hizmet üretmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi saflarında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denk, bundan sonraki süreçte de Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde halkın huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.   Tören, hatıra fotoğrafı çekimi ve tebriklerin kabulünün ardından sona erdi.
Bağımsız Gülnar Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Denk, düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. Mersin İl Başkanlığı’nda gerçekleşen rozet takma töreninde, Mustafa Denk’e parti rozetini CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür taktı.

Mersin İl Başkanlığı binasında yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen törende konuşan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, partinin büyüme ve güçlenme sürecine dikkat çekerek Mustafa Denk’e ‘hoş geldin’ dedi. Ömür, Mersin’e ve Gülnar’a hizmet etme yolunda güç birliğinin önemine vurgu yaparak, CHP’nin yereldeki halkçı belediyecilik anlayışını daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti.

 

CHP rozetini takarak partiye katılan Mustafa Denk ise Gülnar ve Mersin halkının çıkarlarını savunmak, kente daha etkin hizmet üretmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi saflarında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denk, bundan sonraki süreçte de Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde halkın huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

 

Tören, hatıra fotoğrafı çekimi ve tebriklerin kabulünün ardından sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.