MERSİN’DE GÜVENLİK, KOORDİNASYON VE EĞİTİM ÇALIŞMALARINA YÖNELİK TOPLANTI VE ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.12.2025 - 10:08, Güncelleme: 02.12.2025 - 10:08 113 kez okundu.
 

MERSİN’DE GÜVENLİK, KOORDİNASYON VE EĞİTİM ÇALIŞMALARINA YÖNELİK TOPLANTI VE ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Mersin’de Vali Atilla Toros’un başkanlığında çeşitli toplantı ve etkinlikler gerçekleştirildi.

Yapılan Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda, il genelindeki güvenlik uygulamaları, yürütülen operasyonlar ve alınan tedbirler ele alındı. 24–30 Kasım 2025 tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan veya haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 823 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Trafik denetimlerinde 107.312 araç kontrol edildi; 1.396 araç trafikten men edildi ve 773 ticari taksi denetlendi. Düzensiz Göç ile Mücadele kapsamında 1.844 kimlik kontrolü yapılırken, 18 yabancı uyruklu kişi Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildi. Vali Toros başkanlığında, vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla düzenlenen değerlendirme ve koordinasyon toplantısında kamu hizmetlerinin işleyişi ile ilde yürütülen proje ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Vali Toros’un eşi Dudu İrem Toros, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında farklı branşlardan öğretmenlerle Valilik Konutunda bir araya geldi. Buluşmada öğretmenlerin mesleki deneyimleri ve eğitim süreçlerine ilişkin görüşleri paylaşıldı. Etkinlik, öğretmenlerin duygu ve düşüncelerini aktardığı samimi bir ortamda tamamlandı.  
Mersin’de Vali Atilla Toros’un başkanlığında çeşitli toplantı ve etkinlikler gerçekleştirildi.

Yapılan Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda, il genelindeki güvenlik uygulamaları, yürütülen operasyonlar ve alınan tedbirler ele alındı. 24–30 Kasım 2025 tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan veya haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 823 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Trafik denetimlerinde 107.312 araç kontrol edildi; 1.396 araç trafikten men edildi ve 773 ticari taksi denetlendi. Düzensiz Göç ile Mücadele kapsamında 1.844 kimlik kontrolü yapılırken, 18 yabancı uyruklu kişi Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildi.

Vali Toros başkanlığında, vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla düzenlenen değerlendirme ve koordinasyon toplantısında kamu hizmetlerinin işleyişi ile ilde yürütülen proje ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Vali Toros’un eşi Dudu İrem Toros, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında farklı branşlardan öğretmenlerle Valilik Konutunda bir araya geldi. Buluşmada öğretmenlerin mesleki deneyimleri ve eğitim süreçlerine ilişkin görüşleri paylaşıldı. Etkinlik, öğretmenlerin duygu ve düşüncelerini aktardığı samimi bir ortamda tamamlandı.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.