MERSİN’DE GÜVENLİK, KOORDİNASYON VE EĞİTİM ÇALIŞMALARINA YÖNELİK TOPLANTI VE ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
MERSİN’DE GÜVENLİK, KOORDİNASYON VE EĞİTİM ÇALIŞMALARINA YÖNELİK TOPLANTI VE ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
Mersin’de Vali Atilla Toros’un başkanlığında çeşitli toplantı ve etkinlikler gerçekleştirildi.
Mersin’de Vali Atilla Toros’un başkanlığında çeşitli toplantı ve etkinlikler gerçekleştirildi.
Yapılan Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda, il genelindeki güvenlik uygulamaları, yürütülen operasyonlar ve alınan tedbirler ele alındı. 24–30 Kasım 2025 tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan veya haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 823 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Trafik denetimlerinde 107.312 araç kontrol edildi; 1.396 araç trafikten men edildi ve 773 ticari taksi denetlendi. Düzensiz Göç ile Mücadele kapsamında 1.844 kimlik kontrolü yapılırken, 18 yabancı uyruklu kişi Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildi.
Vali Toros başkanlığında, vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla düzenlenen değerlendirme ve koordinasyon toplantısında kamu hizmetlerinin işleyişi ile ilde yürütülen proje ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca Vali Toros’un eşi Dudu İrem Toros, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında farklı branşlardan öğretmenlerle Valilik Konutunda bir araya geldi. Buluşmada öğretmenlerin mesleki deneyimleri ve eğitim süreçlerine ilişkin görüşleri paylaşıldı. Etkinlik, öğretmenlerin duygu ve düşüncelerini aktardığı samimi bir ortamda tamamlandı.
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.